Over mij

Anton Hofstede geboren en getogen in een bekende optiekfamilie in Nederland. Ik heb de opleiding Optometrie in Utrecht in 1997 afgerond, inclusief een prachtige oogheelkundige stage in Atlanta.
Uiteindelijk ben ik niet het familiebedrijf ingegaan, maar heb ik mijn eigen weg gekozen.

Ik heb aan de wieg mogen staan van Nederlands eerste succesvolle e-commerce bedrijf in contactlenzen. Vervolgens heb ik de kennis meegenomen naar een andere start-up wat inmiddels de bekendste website/contentleverancier is voor de Nederlandse optiek.
Na een uitstap naar een medisch contactlenzenbedrijf ben ik terecht gekomen in België waar ik heb mogen werken aan een hybride webshop voor de zelfstandige optiek. Ten slotte ben ik als accountmanager aan de slag gegaan bij één van de grootste contactlensfabrikanten van Nederland.

Vooral in mijn laatste twee functies zag ik de moeilijkheden waar zelfstandige optiekzaken mee te maken hebben. Ik merkte dat ik deze winkels met mijn kennis en ervaring kon helpen. Echter niet vanuit de functie en de bedrijven waar ik op dat moment voor werkte.

2018 was voor mij het jaar van bezinning. Ik wist wat ik wilde gaan doen: ondernemers en consumenten helpen.  Eind 2018 is het plan concreet geworden.

In januari 2019 heb ik mij ingeschreven in de Kamer van Koophandel en ben ik van start gegaan.

Ik ben er voor jou!
Voor de zelfstandige optiekondernemer die graag zijn winkel beter op de kaart wil zetten.
Voor de contactlensspecialist en optometrist die klanten wil (terug) winnen in zijn praktijk.
Voor de opticien die antwoord wil op vragen hoe hij om moet gaan met al het geweld door internet en ketens.

Meer informatie?
Neem gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord.