Op zoek naar klanten

Consumenten vinden steeds moeilijker de weg naar de zelfstandige optiekzaak. Tegen het media geweld van de ketens en webshops kan menig zelfstandige niet op. Vaak blijft de omzetgroei achter ten opzichte van de landelijke gemiddelden in de retail. En dit knaagt…

De consument terug naar de winkel

De consument zoekt steeds vaker op internet en sociale media naar antwoorden. Van vragen over hoe je een ei kookt tot aan het zoeken naar oplossingen voor medische problemen.

60% van de contactlensdragers is op zoek naar antwoorden op vragen die zij hebben over hun contactlenzen en ogen. Antwoorden worden niet gevonden, wel grootwinkelbedrijven en webwinkels.

Als zelfstandige is het bijna onmogelijk om deze groep te bereiken. Een goede website heeft bijna iedereen: het bedrijf wordt goed gepresenteerd, er staat duidelijk wat het aanbod is en waar de winkel is met openingstijden en contactinformatie. Maar relevante antwoorden op vragen die leven bij de consument zijn er niet en het is een dagtaak om dat wel voor elkaar te krijgen en te houden! En juist daarmee kunnen nieuwe klanten gewonnen worden.

Contactlenscontrole.nl biedt uitkomst.

Het platform van contactlenscontrole.nl biedt antwoorden op de vragen van de consument en zorgt ervoor dat de consument wordt doorverwezen naar jouw winkel.

Het platform >>>