Het platform

Met het platform van contactlenscontrole.nl onderzoeken we het zoekgedrag van deze specifieke groep consumenten. Welke vragen leven er? Hier gaan wij actief mee aan de slag. Door het geven van antwoorden in makkelijk leesbare artikelen verlagen wij de drempel naar de oogzorgprofessional. Vervolgens verwijzen wij door naar de lokale oogzorgprofessional.

Zoekmachines zoals Google en Bing zien dat contactlenscontrole.nl een autoriteit is op het gebied van oogzorg. Hierdoor komt het antwoord op de vraag van de consument steeds vaker van ons platform. Het succesvol beantwoorden van vragen maakt dat contactlenscontrole.nl steeds belangrijker gaat worden voor zoekmachines en sociale media.
De succesvolle koppeling van consument naar oogzorgprofessional zorgt niet alleen voor de toename van de autoriteit van contactlenscontrole.nl, ook jouw website en daarmee jouw bedrijf gaat beter beoordeeld worden.

Het hele platform omvat naast websites ook de meest gangbare sociale media kanalen. Er wordt tevens gekeken naar interessante nieuwe initiatieven. Daarnaast wordt er actief gecommuniceerd naar andere media zoals kranten, tijdschriften, blogs en online media bedrijven. Alles is erop gericht op meer klanten naar jouw winkel te krijgen.

De presentatie van jouw winkel >>>